Asiakasomistajan edut

Saat nämä upeat S-mobiiliedut käyttöösi, kun liityt asiakasomistajaksi 1.-30.9 välisenä aikana.

Edut

Ravintolat:

Toinen pääruoka ilmaiseksi

Kaksi pääruokaa yhden hinnalla: Tilaa kaksi pääruokaa, saat edullisemman ilmaiseksi.

Etu on voimassa 1.9.–15.10. seuraavissa Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloissa: Sokos Ravintola Herkku, Kustaa Bar & Kitchen, New York

Sokos Tampere

Ripsivärit ja huulipunat: Osta kaksi, saat toisen saman tuotteen puoleen hintaan.

Etu on voimassa 1.9.–15.10. Sokos Tampereella ja se koskee kaikkia normaalihintaisia ripsivärejä ja huulipunia.

Sokos Tampere

Yksi normaalihintainen tuote -30%

Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ei koske Sokos Herkkua, lahjakortteja, kioskin ja DOT-shopin tuotteita, Marks & Spencerin tuotteita, Lastenvaatekauppa Kuopuksen tuotteita, parturi-kampaamo-tai kauneushoitolapalveluita, kahviloita, ravintoloita eikä postin ja asiakaspalvelun tuotteita ja palveluita. Etu on voimassa 1.9.–15.10. Sokos Tampereella.

Näin otat S-mobiilin käyttöösi

1. Lataa S-Mobiili puhelimeesi.

Windows Phone Storesta, App Storesta tai Google Play Storesta. Löydät sovelluksen hakusanalla S-mobiili.

2. Kirjaudu sisään

Saat S-mobiilin käyttöösi kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Kirjaudu S-pankin pankkitunnuksilla niin saat koko palvelun käyttöösi. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen voit katsoa pankkitietojasi vain verkkopankin salasanalla.

Hanki S-Pankin tunnukset

Kirjautumalla muun pankin tunnuksilla, saat käyttöösi kaupan palvelun (mm. Bonus, henkilökohtaiset edut ja takuukuitit). Jatkossa voit käyttää sovellusta ilman erillistä kirjautumista. Windows Phone 7 -laitteilla voi toistaiseksi kirjautua ainoastaan S-Pankin verkkopankkitunnuksilla.

3. Kirjaudu sisään

Tervetuloa S-mobiilin käyttäjäksi! S-Pankki, Bonus ja S-ryhmän toimipaikat ja parhaat edut ovat nyt mukanasi siellä, missä milloinkin liikut.