S-Etukortti tuo puhtia kukkaroosi

Liittyessäsi asiakasomistajaksi saat oman S-Etukortin, jolla kerrytät kuukausittain S-Tilillesi maksettavaa Bonusta S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipisteissä tekemistäsi ostoksista.

Bonusta keräät kaikista S-ryhmän toimipaikoista koko Suomessa, kuten ruokakaupoista, kahviloista, ravintoloista ja liikennemyymälöistä. Asiakasomistajana saat S-Pankista maksuttomat peruspankkipalvelut.

Asiakasomistajaa ei jätetä!

Asiakasomistajana saat käyttöösi henkilökohtaisen S-Etukortin sekä S-mobiilisovelluksen, joka vapauttaa lompakkosi kahleista. S-mobiililla kerrytät kätevästi bonusta ja löydät lähimmät rahanarvoiset edut. Sovelluksella tarkastat näppärästi pankkiasiasi ja kuukausittaisen bonuskertymäsi sekä lähetät ja vastaanotat rahaa pelkällä puhelinnumerolla. Unohda huoletta lompakko autoon tankkauksen ajaksi, koska maksaminen onnistuu ABC-asemilla S-mobiililla!

Hyödynnä syyskuun liittymisetu

Asiakasomistajaksi liittyminen kannattaa! Kun liityt 1.–30.9.2017 välisenä aikana, saat 20 € etusetelin heti käyttöösi.

Liittyminen käy helposti

Asiakasomistajaksi voit liittyä oppilaitoskiertueellamme, useissa toimipaikoissamme tai netissä.

Saat postitse väliaikaisen S-Etukortin, jolla pääset heti keräämään Bonusta ja nauttimaan eduista. Avaamme sinulle S-Pankkiin S-Tilin, jonne Bonuksesi kertyvät säästöiksi tai käyttörahaksi.

» Liity nyt

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan Pirkanmaan Osuuskaupan osuusmaksu 100 €. Sen voi maksaa kerralla kokonaan tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk kuluessa. Bonus alkaa kertyä 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liittyvältä edellytetään suomalaisen viranomaisen myöntämää henkilötunnusta sekä vakituista osoitetta Suomessa. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: www.s-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta 010 767 0011, ma–pe klo 8–16, (0,088 €/min).

Mobiiliedut

Ravintolat

Toinen pääruoka ilmaiseksi

Kaksi pääruokaa yhden hinnalla: Tilaa kaksi pääruokaa, saat edullisemman ilmaiseksi.

Etu on voimassa 1.9.–15.10. seuraavissa Pirkanmaan Osuuskaupan ravintoloissa: Sokos Ravintola Herkku, Kustaa Bar & Kitchen, New York

Sokos Tampere

Ripsivärit ja huulipunat: Osta kaksi, saat toisen saman tuotteen puoleen hintaan.

Etu on voimassa 1.9.–15.10. Sokos Tampereella ja se koskee kaikkia normaalihintaisia ripsivärejä ja huulipunia.

Sokos Tampere

Yksi normaalihintainen tuote -30%

Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Ei koske Sokos Herkkua, lahjakortteja, kioskin ja DOT-shopin tuotteita, Marks & Spencerin tuotteita, Lastenvaatekauppa Kuopuksen tuotteita, parturi-kampaamo-tai kauneushoitolapalveluita, kahviloita, ravintoloita eikä postin ja asiakaspalvelun tuotteita ja palveluita. Etu on voimassa 1.9.–15.10. Sokos Tampereella.